S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Kvasnice » Kvasnice pivní » PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT 500g


        

PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT 500g

Pivní kvasnice


0x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 170204
naše cena bez DPH : 758,93 Kč (30,04 EUR)
naše cena s DPH (12 %):
850,00 Kč (33,64 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT
Kvasinky svrchního kvašení

Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa.
Charakteristika: Starý německý Altbier je kvasinkový kmen aplikovaný pro svrchně kvašená piva, doporučený pro německé alty a britské Tmavé Ale. Dobrá flokulace a průměrná sedimentace.
Stupeň prokvašení: vysoký
Sedimentace: střední
ABV: max. 6,9%
Teplota kvašení: 12°C - 25°C
Optimální teplota kvašení: 15°C - 20°C
Dávkování: 50g/HL – 80 g/HL
Pro druhy piv: německé Alty a britské Tmavé Ale
Návod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté sterilní vody, nebo do mladiny při teplotě 27°C ± 3°C. Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic. Opatrně míchejte 15-30 min. až vznikne kašička, poté míchejte dalších 30 minut. Nyní máte kvasnice připraveny pro použití v kvasné nádobě. Kvasnice je také možné aplikovat v suchém stavu, rovnoměrným rozsypáním do kvasné nádrže, tak aby se nevytvářely hrudky. Teplota mladiny musí být v rozsahu 20°C - 25°C. Po 30 minutách důkladně promíchat, nebo což je lepší alternativa důkladně provzdušnit. Doporučená vnější teplota 15°C-24°C.
Vakuové balení: 500g
Skladování: na suchém a tmavém místě s teplotou pod 12°C. Otevřené balení důkladně uzavřete a skladujte v chladničce a co nejdříve spotřebujte.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je doba trvanlivosti neotevřeného balení 24 měsíců.
Typické vlastnosti kvasinek: obsah sušiny 95-96,5%, Acetické bakterie * <1 / ml, Živé buňky> 2x107/g, koliformních bakterií <10/g, Kvasinky bez Saccharomyces <1/ml, E. coli absence v 1 g,
Mléčné bakterie * <1 / ml, Absence salmonel ve 25 g
* když je suché kvasinky rozloženo na 100 g/hl, tj. 6x106 životaschopných buněk / ml
Doporučení: doporučujeme před samotným komerčním použitím našich kvasnic provést malou zkušební várku.

ODg2NW
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: