S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Úvod » Enzymy » Pectinový enzym na ovocné kvasy


        

Pectinový enzym na ovocné kvasy

novinka


0x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 160800
naše cena bez DPH : 12,40 Kč (0,51 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
15,00 Kč (0,61 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty.
Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního objemu směsi (ovoce, voda, cukr) o teplotě 45-50°C. Po dvou hodinách doplňte do plného objemu. Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50°C, která zahubí kvasnice! Proto nejdříve schlaďte rmut na zákvasnou teplotu a teprve poté přidejte kvasnice.

Hmotnost: 5g
Vydatnost: 5-25 litrů rmutu

ZmM4YjJh
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: