S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Technická podpora:
+420 608 887 759

Správa objednávek:
+420 727 977 244



Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Kvasnice » Svrchni kvašení » PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST "CHICO”


        

PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST "CHICO”

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 170213
naše cena bez DPH : 39,13 Kč (1,51 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
45,00 Kč (1,74 EUR)

do košíku:
  ks  

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST "CHICO”
Kvasinky svrchního kvašení

Složení: Hefe (Saccharomyces cerevisiae), Hydrierungsmittel.
Charakteristika: kvasinkový kmen pocházející ze západního pobřeží Ameriky, kvasí velmi rychle s velmi čistým konečným aroma, produkují velice dobře vyvážená piva s nízkými diacetylenovými hodnotami.
Stupeň prokvašení: střední
Sedimentace: střední
ABV: do 7,4%
Teplota kvašení: 14°C - 22°C
Optimální teplota kvašení: 17°C - 19°C
Dávkování: 50g/HL – 80 g/HL
Pro druhy piv: Mild Ale, American Pale Ale, Brown Ale, Scottisch Ale Light, Porter, Classic Stout
Návod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté sterilní vody, nebo do mladiny při teplotě 27°C ± 3°C. Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic. Opatrně míchejte 15-30 min. až vznikne kašička, poté míchejte dalších 30 minut. Nyní máte kvasnice připraveny pro použití v kvasné nádobě. Kvasnice je také možné aplikovat v suchém stavu, rovnoměrným rozsypáním do kvasné nádrže, tak aby se nevytvářely hrudky. Teplota mladiny musí být v rozsahu 20°C - 25°C. Po 30 minutách důkladně promíchat, nebo což je lepší alternativa důkladně provzdušnit. Doporučená vnější teplota 15°C-24°C.
Vakuové balení: 10g
Skladování: na suchém a tmavém místě s teplotou pod 12°C. Otevřené balení důkladně uzavřete a skladujte v chladničce a co nejdříve spotřebujte.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je doba trvanlivosti neotevřeného balení 24 měsíců.
Typické vlastnosti kvasinek: obsah sušiny 95-96,5%, Acetické bakterie * <1 / ml, Živé buňky> 7x109/g, koliformních bakterií <10/g, Kvasinky bez Saccharomyces <1/ml, E. coli absence v 1 g,
Mléčné bakterie * <1 / ml, Absence salmonel ve 25 g
* když je suché kvasinky rozloženo na 100 g/hl, tj. 6x106 životaschopných buněk / ml

NzZjY