S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Kvasnice » Kvasnice pivní » PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE "NOTTY" 500g


        

PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE "NOTTY" 500g

Pivní kvasnice


0x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 170201
naše cena bez DPH : 973,21 Kč (38,39 EUR)
naše cena s DPH (12 %):
1 090,00 Kč (43,00 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE "NOTTY"
Kvasinky svrchního kvašení

Složení: Saccharomyces cerevisiae (Nottingham) z Velké Británie.
Charakteristika: univerzální kvasinky umožňují vyrábět široké spektrum piv a to jak Ležáků, tak i svrchně kvašených piv. Produkují neutrální aroma, dávající vyniknout přirozené chuti a vůni sladu a chmele.
Stupeň prokvašení: nejvyšší
Sedimentace: vysoká
Tolerance na alkohol: max. 14%
Teplota kvašení: 11°C - 22°C
Optimální teplota kvašení: do17°C neutrální aroma, nad 17°C aroma s vyššími estery.
Dávkování: 50g/HL – 80 g/HL
Pro druhy piv: široká škála piv typu ale, stout, ležák, bock
Návod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté sterilní vody, nebo do mladiny při teplotě 27°C ± 3°C. Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic. Opatrně míchejte 15-30 min. až vznikne kašička, poté míchejte dalších 30 minut. Nyní máte kvasnice připraveny pro použití v kvasné nádobě. Kvasnice je také možné aplikovat v suchém stavu, rovnoměrným rozsypáním do kvasné nádrže, tak aby se nevytvářely hrudky. Teplota mladiny musí být v rozsahu 20°C - 25°C. Po 30 minutách důkladně promíchat, nebo což je lepší alternativa důkladně provzdušnit. Doporučená vnější teplota 15°C-24°C.
Vakuové balení: 10g
Skladování: na suchém a tmavém místě s teplotou pod 12°C. Otevřené balení důkladně uzavřete a skladujte v chladničce a co nejdříve spotřebujte.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je doba trvanlivosti neotevřeného balení 24 měsíců.
Typické vlastnosti kvasinek: obsah sušiny 95-96,5%, Acetické bakterie * <1 / ml, Živé buňky> 7x109/g, koliformních bakterií <10/g, Kvasinky bez Saccharomyces <1/ml, E. coli absence v 1 g,
Mléčné bakterie * <1 / ml, Absence salmonel ve 25 g
* když je suché kvasinky rozloženo na 100 g/hl, tj. 6x106 životaschopných buněk / ml

NDU1M2Y1ZD
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: