S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Technická podpora:
+420 608 887 759

Správa objednávek:
+420 727 977 244



Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Kvasnice » Svrchni kvašení » PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 "WITHBREAD"


    

PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 "WITHBREAD"

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 170212
naše cena bez DPH : 42,61 Kč (1,66 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
49,00 Kč (1,90 EUR)

do košíku:
  ks  

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 "WITHBREAD"
Kvasinky svrchního kvašení

Složení: Saccharomyces cerevisiae z Velké Británie.
Charakteristika: slavný kvasinkový kmen z Anglie s neutrálním až velmi mírným ovocným finálním aroma. Kvasí velmi rychle a skvěle sedimentují. Výborně se hodí pro typická anglická piva se středním obsahem alkoholu a výrazným aroma.
Stupeň prokvašení: střední
Sedimentace: vysoká
ABV: max. 10%
Teplota kvašení: 15°C - 22°C
Optimální teplota kvašení: 16°C - 19°C
Dávkování: 50g/HL – 80 g/HL
Pro druhy piv: široká škála piv typu Ale, Pale Ale, až po Porter
Návod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté sterilní vody, nebo do mladiny při teplotě 27°C ± 3°C. Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic. Opatrně míchejte 15-30 min. až vznikne kašička, poté míchejte dalších 30 minut. Nyní máte kvasnice připraveny pro použití v kvasné nádobě. Kvasnice je také možné aplikovat v suchém stavu, rovnoměrným rozsypáním do kvasné nádrže, tak aby se nevytvářely hrudky. Teplota mladiny musí být v rozsahu 20°C - 25°C. Po 30 minutách důkladně promíchat, nebo což je lepší alternativa důkladně provzdušnit. Doporučená vnější teplota 15°C-24°C.
Vakuové balení: 10g
Skladování: na suchém a tmavém místě s teplotou pod 12°C. Otevřené balení důkladně uzavřete a skladujte v chladničce a co nejdříve spotřebujte.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je doba trvanlivosti neotevřeného balení 24 měsíců.
Typické vlastnosti kvasinek: obsah sušiny 95-96,5%, Acetické bakterie * <1 / ml, Živé buňky> 7x109/g, koliformních bakterií <10/g, Kvasinky bez Saccharomyces <1/ml, E. coli absence v 1 g,
Mléčné bakterie * <1 / ml, Absence salmonel ve 25 g
* když je suché kvasinky rozloženo na 100 g/hl, tj. 6x106 životaschopných buněk / ml

YzdhM