Úvod » Kvasnice pro řemeslné vaření » Kvasnice Gozdawa » PIVNÍ KVASNICE Belgian Trappist Ale Yeast „Rochefort”
Gozdawa Belgian Trappist Ale Yeast "Rochefort" má původ ve slavném belgickém opatství. Kmen kvasinek se používá pro širokou škálu belgických Ale s jemným ovocným esterovým profilem. Kmen s vysokou sedimentací a střední flokulací.
Typické vlastnosti kvasinek:
Procento sušiny 94 - 95.5%
Živé buňky > 6x109/g
Kvasinky jiné než Sacharomyces < 1/ml
Mléčné bakterie* < 1/ml
Octové bakterie* < 1/ml
Koliformní bakterie < 10/g
Ostatní mikroorganismy v souladu se zákonem
*při dávkování sušeného droždí v množství 100g/hl, tj. > 6x106 živých buněk/ml
Dávkování:
Smíchejte se sterilní mladinou nebo vodou v hmotnostním poměru 10:1 po dobu přibližně 30 min. při teplotě 27° (+/-3°).
Doporučené dávkování při optimální teplotě: 50-80g/hl.
Skladování a doba skladování:
Skladujte na suchém místě při teplotách do 12 °C.
Otevřená balení uchovávejte v chladu a spotřebujte co nejdříve.
Doba skladování: 2 roky.
Balení: 500 g
Složení:
Kvasinky (Saccharomyces Cerevisiae), emulgátor E491.