S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Kvasnice » Kvasnice pivní » PIVNÍ KVASNICE "Bavarian Wheat 11" - GOZDAWA


        

PIVNÍ KVASNICE "Bavarian Wheat 11" - GOZDAWA

Pivní kvasnice


0x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 170254
naše cena bez DPH : 973,21 Kč (38,52 EUR)
naše cena s DPH (12 %):
1 090,00 Kč (43,14 EUR)

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Gozdawa Bavarian Wheat 11 je německý kmen kvasnic používaný pro svrchně kvašená piva, určený pro pšeničná piva. Vyznačují se nízkou flokulací a sedimentací. Pro dosažení typických vlastností pšeničného piva v domácích podmínkách by mělo kvašení probíhat na horní hranici teplotní stupnice. Při teplotě nad 24°C se rozvíjí banánová a esterová chuť.

Typické vlastnosti kvasinek:

Procento sušiny 92.5%
Živé buňky > 5x109/g
Kvasinky jiné než Sacharomyces < 1/ml
Mléčné bakterie* < 1/ml
Octové bakterie* < 1/ml
Koliformní bakterie < 10/g
Ostatní mikroorganismy v souladu se zákonem
*při dávkování sušeného droždí v množství 100g/hl, tj. > 6x106 živých buněk/ml

Dávkování:

Smíchejte se sterilní mladinou nebo vodou v hmotnostním poměru 10:1 po dobu přibližně 30 min. při teplotě 27° (+/-3°).
Doporučené dávkování při optimální teplotě: 50-80g/hl.

Skladování a doba skladování:

Skladujte na suchém místě při teplotách do 12 °C.
Otevřená balení uchovávejte v chladu a spotřebujte co nejdříve.
Doba skladování: 2 roky.

Balení: 500 g

Složení:
Kvasinky (Saccharomyces Cerevisiae), emulgátor E491.

YzE5M
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: