Kvasnice

Kvasnice sušené spodní BrewMaster LAGER 10g

  • Kvasnice sušené spodní BrewMaster LAGER 10g

Směs aktivních suchých kvasinek pro spodní kvašení (Lager typ)

 

 

BrewMaster LAGER z produkce německé firmy ERBSLÖH, jsou kmen aktivních suchých kvasinek druhu Saccharomyces cerevisiae. Jsou silně kvasící a dobře množitelné při širokém rozsahu teploty použití. Kromě toho je snížená tvorba diacetylu. Splňuje všechny právní předpisy platné v EU. Čistota a kvalita jsou kontrolovány specializovanými laboratořemi.

Použití: první piva typu Lager. Vzhledem k vysokému počtu životaschopných buněk jsou tyto kvasnice pro fermentaci s vysokým stupněm překvašení. Tvorba nežádoucich vedlejších produktů kvašení je eliminována.

Doporučená teplota fermentace: 8-18°C

Dávkování: 80- 120g/100l při teplotě 12- 15°C.Dávkování se zvyšuje při teplotách 12°C na 200až 300/100l až do 9°C.

Rozkvašení: Před použitím se rehydratují v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují (což trvá 15-30min.)pozvolna je mícháme dalších 30minut a aplikujeme do mladiny.

Případně je možné suché kvasnice aplikovat do fermentační nádoby přímo,za předpokladu,že teplota mladiny překročí 20°C.Postupně se sypou suché kvasnice do mladiny na povrch,aby nevznikali hrudky.nechaji se 30minut rehydratovat a následně se přemíchají v celém objemu,případně provzdušní.

Skladovaní: Balené v ochranné atmosféře. Skladuje se v chladnu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřít spotřebovat do 7dnů.

 

Balení: 10g

 

45 Kč
-+

Směs aktivních suchých kvasinek pro spodní kvašení (Lager typ)

 

 

BrewMaster LAGER z produkce německé firmy ERBSLÖH, jsou kmen aktivních suchých kvasinek druhu Saccharomyces cerevisiae. Jsou silně kvasící a dobře množitelné při širokém rozsahu teploty použití. Kromě toho je snížená tvorba diacetylu. Splňuje všechny právní předpisy platné v EU. Čistota a kvalita jsou kontrolovány specializovanými laboratořemi.

Použití: první piva typu Lager. Vzhledem k vysokému počtu životaschopných buněk jsou tyto kvasnice pro fermentaci s vysokým stupněm překvašení. Tvorba nežádoucich vedlejších produktů kvašení je eliminována.

Doporučená teplota fermentace: 8-18°C

Dávkování: 80- 120g/100l při teplotě 12- 15°C.Dávkování se zvyšuje při teplotách 12°C na 200až 300/100l až do 9°C.

Rozkvašení: Před použitím se rehydratují v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují (což trvá 15-30min.)pozvolna je mícháme dalších 30minut a aplikujeme do mladiny.

Případně je možné suché kvasnice aplikovat do fermentační nádoby přímo,za předpokladu,že teplota mladiny překročí 20°C.Postupně se sypou suché kvasnice do mladiny na povrch,aby nevznikali hrudky.nechaji se 30minut rehydratovat a následně se přemíchají v celém objemu,případně provzdušní.

Skladovaní: Balené v ochranné atmosféře. Skladuje se v chladnu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřít spotřebovat do 7dnů.

 

Balení: 10g

 

Specifikace

Katalogové číslo
4050003
Dostupnost
Skladem
Zeptejte se prodavače
Zpět do katalogu
Prodejci v CZ i SK
expedujeme do 48h
doprava zdarma
poradíme vám
záruka kvality
komplexní nabídka